Uw winkelmandje is leeg

Bekijk alle producten

Druk op "enter" om te zoeken.

Shipping cost

Levering

Onderstaande tabel geeft de standaard verzendkosten van uw bestelling per land weer. Wij versturen onze pakketten uitsluitend met DHL & UPS. De leveringstermijn hierbij is 3-4 werkdagen binnen de Europese Unie. Een order zal pas worden afgewerkt en verzonden worden nadat de betaling ontvangen is. Daarnaast zal de verzending vanaf 40€ binnen de BENELUX gratis zijn.

 

Land Verzendkost (in euro)
België    Gratis
Nederland    Gratis
Luxemburg    Gratis
Duitsland    9,95
Denenmarken   9,95
Oostenrijk   9,95
Frankrijk   9,95
United Kingdom 14,95
Ierland 14,95
Italie 14,95
Portugal 14,95
Spanje 14,95
Canada 35,00
United States 35,00
Zwitserland 40,00
Rwanda 45,00

 

Retour

Conform de artikels VI 47-52 van het Wetboek Economisch Recht, beschikt de consument over een termijn van 14 dagen om de overeenkomst zonder opgave van redenen kosteloos te herroepen. Indien de klant hiervan gebruik wenst te maken, dient hij ons per mail te contacteren zodat een terugzending georganiseerd kan worden.

In ieder geval wordt retour enkel aanvaard indien het artikel onbevuild, onbeschadigd en ongedragen is en zich in de originele verpakking bevindt. Schoenen mogen enkel binnen en op een zuivere ondergrond worden aangepast.

Aan retour zijn naast eventuele verzendingskosten geen kosten noch enige vergoeding verbonden.

Indien het artikel werd verzonden met gratis transportkosten, zullen de retourkosten worden aangerekend of dient de klant zelf de retour te organiseren.

Na afhandeling van de retour wordt de klant door de verkoper terugbetaald op dezelfde manier als de klant de betaling uitvoerde. Indien gewenst, kan de klant ook opteren voor een tegoedbon. Hiermee kan een nieuwe bestelling worden geplaatst onder voorbehoud van wat is bepaald onder 3.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »