Uw winkelmandje is leeg

Bekijk alle producten

Druk op "enter" om te zoeken.

Ons Verhaal

Dayo4kids is de duurzame online winkel van Mana en Laurent. In onze webwinkel kun je originele en vrolijke kleding en accessoires vinden voor jonge trendsetters. Dayo betekent vreugde in het Afrikaans en dat voel je ook doorheen heel onze collectie.

Ecologisch & fairtrade

Duurzame mode heeft een wat oubollige en dure bijklank, maar met Dayo4kids willen we bewijzen dat duurzame materialen ook cool, kwaliteitsvol én betaalbaar kunnen zijn. Op onze webshop kun je dan ook naar hartenlust fairtrade en ecologisch shoppen met een gerust geweten voor mens, dier, milieu.

Onze Merken

De merken die je bij Dayo4kids vindt zijn van Europese makelij (Blue Rebel, Mainio, Miss Guilty, Noppies, One We Like en Tumble’N Dry) en werken met gecertificeerd biologisch materiaal en zo duurzaam mogelijke stoffen. Er wordt toegezien dat de kleding in eerlijke omstandigheden worden geproduceerd. Dayo4kids kiest daarnaast voor kleurrijke unisexe stukken die kunnen doorgegeven worden zonder kwaliteitsverlies.

Speciale aandacht gaat uit naar Belgische ontwerpers met producten waarvan slechts één exemplaar van beschikbaar is in de online rubriek Place of Dayo (Les Petits Bisous, GlitterGitte en Nini).

Sinds juni 2017 breidt Dayo4kids een vervolg aan hun duurzame verhaal met een tijdelijke pop-up store in de Aalmoezenierstraat, nr. 3 in Antwerpen. 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »